OŠ Anice Černejeve Makole

šola vedoželjnih, strpnih ...

pravičnih, solidarnih in odgovornih.

OBVESTILO O PRVEM ŠOLSKEM DNEVU V ŠOLSKEM LETU 2024/25

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

V ponedeljek, 2. 9. 2024, bodo slovenske šole ponovno odprle svoja vrata, česar se že vsi zelo veselimo. Zaradi pravočasne in lažje priprave vam v nadaljevanju posredujemo nekaj informacij o poteku pouka prvi šolski dan.

Učenci od 2. do 9. razreda se ob 8.00 zberejo v primeru lepega vremena na tlakovanem dvorišču, v primeru dežja pa v avli šole. Po uvodnem nagovoru g. župana in ga. ravnateljice bo sledilo delo po razredih. Potrebščine, ki jih boste učenci 2. – 9. razreda potrebovali prvi šolski dan, so: beležnica, pisalo, šolski copati in ne pozabite na ključe garderobnih omaric.

Učenci 1. razreda pridejo ta dan v šolo skupaj s starši ob 9.00. Zbrali se bomo v telovadnici šole, kjer vas bomo še posebej prisrčno pozdravili. Po uvodnem delu si boste v spremstvu razredničarke in učiteljice podaljšanega bivanja odšli ogledat vaše nove šolske prostore. Prvošolci, ne pozabite na šolsko torbo.

Avtobusi bodo v novem šolskem letu vozili po enakem voznem redu kot lani. Vozni red je objavljen na spletni strani šole, prvi šolski dan ga bodo učenci vozači dobili natisnjenega.

V ponedeljek vas bo v šoli čakala malica, jutranjega varstva, podaljšanega bivanja in kosila še ta dan ne bo.

Z vsemi dejavnostmi bomo zaključili do 11.30. Avtobusi bodo učence vozače prvi šolski dan odpeljali domov takoj po 11.30.

 

Spoštovani starši!

Po navadi se skupaj z učenci v šolo vrnejo tudi uši. Prosim preglejte lasišče otrok in v primeru najdbe uši in gnid ustrezno ukrepajte.

 

Dragi učenci!

Mi vas že težko pričakujemo in verjamemo, da bomo tudi letos soustvarili uspešne in zanimive šolske dni. 188 jih bo.

Ravnateljica Silvestra Samastur

Dostopnost