OŠ Anice Černejeve Makole

šola vedoželjnih, strpnih ...

pravičnih, solidarnih in odgovornih.

PRVI ŠOLSKI DAN

Spoštovani starši, dragi učenci!

Juhuhu … naša šola zopet odpira vrata. Če po pravici povemo, se njena vrata v počitniških dneh sploh niso zaprla. Dela za našo novo kuhinjo in jedilnico so bila in so še v polnem teku. Veseli nas, da nam trenutna epidemiološka slika omogoča, da se bomo srečali in izvajali pouk predvidoma po modelu B (v matičnih učilnicah, brez mešanja oddelkov, ohranjanje varnostne razdalje, skrb za higieno). Sicer bo  organizacija vzgojno-izobraževalnega dela potekala nekoliko drugače, in sicer v skladu z modeli in priporočili NIJZ in MIZŠ. O vsem bodo učenci seznanjeni prvi šolski dan, domov pa bodo prinesli natisnjeno obvestilo.

Najpomembnejše pravilo v novem šolskemu letu je, da v šolo vstopajo le zdravi učenci in zaposleni (glejte obvestilo staršem v priponki), po predhodni najavi     (02/80 33 100) pa izjemoma tudi ostali obiskovalci.

Ker je ob šoli še vedno gradbišče, bomo uporabljali samo vhod iz notranje dvoriščne strani. Vozni red šolskih prevozov ostaja v novem šolskem letu nespremenjen in je objavljen na spletni strani. Na avtobusih je obvezno nošenje mask in razkuževanje. Vstop in izstop na minibus/avtobus bo na izpraznjenem notranjem parkirišču šole (pri zapornici).

Učenci od 2. do 9. razreda gredo po prihodu v šolo takoj v matično učilnico, kjer jih bo pričakal/a razrednik/razredničarka.  Pouk se začne ob 8.15. S seboj prinesejo pisalo in beležko. Z vsemi aktivnostmi bomo končali do 11.00. Šolski avtobusi bodo odpeljali takoj ob 11.00.

Dragi prvošolci!

Zelo smo veseli, da boste postali učenci naše šole. Skupaj s starši vas pričakujemo v šolski telovadnici ob 9.00 (spodnji vhod). Pospremili vas bomo v vašo učilnico in se skupaj družili do 10.30. Upamo, da vas je prvo šolsko pismo, ki je bilo poslano po klasični pošti, razveselilo.

Vsem skupaj želim prijeten pričetek novega šolskega leta!

Ravnateljica Silvestra Samastur

 

OBVESTILO STARŠEM

Dostopnost